خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله کیک (POK CAKE) 

    مواد اولیه : 

    برای 5 نفر 

    خامه (زده شده) به میزان لازم 

    پودر ژله 1بسته 

    آب (1لیوان داغ و نصف لیوان سرد) 1و نیم لیوان 

    پودر کیک آماده 1بسته    

    طرز تهیه:

    اول پودر کیک رو با توجه به دستور روش تهیه کنید(معمولا با تخم مرغ،شیر و کمی روغن باید مخلوط بشن)بعد یه قالب دلخواه رو انتخاب کنید و حتما داخلش کاغذ روغنی بندازید

    مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید کیک داخل فر بپزه(حدودا 30تا40 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد). 

    کیک رو خارج کنید و صبر کنید تا کامل سرد بشه(اگر سرد نشه با اضافه کردن ژله خمیر میشه) 

    پودر ژله رو با 1لیوان ابجوش کامل مخلوط کنید و بذاریدش داخل ماکرو یا روی گاز کامل هم بزنید تا دونه های ژله حل بشن. 

    بعد آب سرد رو به ژله اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کامل سرد بشه ولی نبنده.

    روی سطح کیک رو با چاپستیک(قاشق چینی)یا هر شی دیگه سوراخ سوراخ کنید طوری که همه حفره ها روی ردیف های منظم افقی و عمودی باشن.ضمنا نباید عمق این حفره ها زیاد باشه طوری که تا ته قالب برسه و کیک رو سوراخ کنه تا 2سوم کیک کافیه

    حالا ژله رو روی کیک بریزید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان