کیک روکش نارگیل
تخم مرغ ٣عدد
شكرنصف ليوان
وانيل كمي
اب سرد نصف ليوان
ارد ١و١/٢پيمانه
روغن مايع ٥قاشق غذاخوري
بكينگ پودر ١قاشق مرباخوري
پودر نارگيل ٢قاشق غذاخوري
ابتدا تخم مرغ و وانيل وشكررا با هم زن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد اب سرد را اضافه ميكنيم و چنددقيقه ميزنيم سپس روغن را اضافه كرده دو دقيقه ميزنيم بعد ارد الك شده و بكينگ پودر را اضافه كرده به اهستگي مخلوط ميكنيم و در اخر پودر نارگيل مواد را داخل قالب ريخته در طبقه ي وسط فر با حرارت ١٨٠ بيست تا بيست و پنج دقيقه ميپزيم در اين فاصله مواد رويه را اماده ميكنيم دوتا سفيده ي تخم مرغ را ميزنيم تا كاملا سفيد بشه واز ظرف نريزه سپس نصف پيمانه شكررا اضافه كرده هم ميزنيم وبعد ١و ١/٢پيمانه پودر نارگيل اضافه ميكنيم و اهسته با قاشق مخلوط ميكنيم پف سفيده نبايد بخوابه حالا همونجوري كه فر روشنه كيك پخته شده را خارج ميكنيم مواد رويه را روش پهن ميكنيم و دوباره به مدت ١٥ دقيقه داخل فرميزاريم تا روش طلايي بشه وبعداز سرد شدن برش ميزنيم