خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه شیرینی سوئدی

    مواد لازم:

    کره ۱ پیمانه

    پودر قند ۱/۲ پیمانه

     آرد الک شده ۲ پیمانه 

    هل سائیده شده ۱/۴ ق چایخوری

    مغز گردوی خورد شده مقداری

    خلال بسته به مقدار نیاز 

    پودر قند مقداری برای روی شیرینی ها

    .طرز تهیه : 

    ابتدا پودر قند و کره رو بزنین تا تغیر رنگ بده. بعد آرد الک شده و هل رو به مواد کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط شدن به اندازه یه فندق خمیر رو برادشته و وسطش رو مغز گردو گذاشته و به صورت گلوله در آورده و توی سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی شیرینی رو خلال پسته قرار میدیم. میذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بعد از پختن  روی شیرینی رو مقداری پودر قند میریزیم. 

    نکته : برا تست میزان آرد موجود در شیرینی یک عدد شیرینی رو آماده کرده و میذاریم توی فر . اگه شیرینی پخش نشد میزان آردش مناسبه. 

    برای پیمانه زدن کره. باید کره را به قطعات کوچک ریز کرده و تو قالب بریزیم .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان