خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه شیرینی برنجک ، بهاردانه یا بادونه شمالی

    📝مواد اولیه :

    شکر 2 لیوان

    جوهر لیمو (یا آبلیمو 1قاشق غذاخوری) نصف قاشق چایخوری

    روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

    آب 1 لیوان

    برنج 5 لیوان

    #برنجک #شیرینی سنتی شمالی ( مازندران ) با بافتی ترد و عسلی است که اغلب در مهمانی ها سرو میشود.

    🍴طرز تهیه برنجک :

    برنج را 1 ساعت در آب خیس دهید سپس بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس با آب سرد ابکشی کنید ( برنج را مانند برنج های دیگر آبکش کنید اما مقداری نرم تر از حد معمول برنج را بردارید ).

    پس از ابکشی کردن حداقل به مدت 1 ساعت در ابکش بگذارید بماند تا کاملا آب برنج برود ، در این مرحله میتوانید زعفران یا رنگ خوراکی اضافه کنید ، برنج را داخل سینی بریزید و پخش کنید سپس روی شوفاژ یا در آفتاب قرار دهید تا خشک شود.

    پس از اینکه برنج خشک شد داخل قابلمه گودی به اندازه لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، کمی برنج خشک داخل صافی فلزی بریزید و صافی را در روغن داغ قرار دهید تا برنج ها سرخ شوند و پف کنند و به همین صورت تمام برنج ها را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

    🍴طرز تهیه شهد (شربت):

    ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس با قاشق مخلوط کنید تا شکر حل شود ، 15 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید شربت بجوشد تا قوام بیاید سپس ابلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    برنج را با شیره مخلوط کنید و داخل ظرفی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ( برنج را با شیره خوب مخلوط کنید ) ، پس از 5 دقیقه با چاقو به شکل لوزی یا مربع برش بزنید و مصرف نمایید ( برای ماندگاری روی شیرینی را میتوانید با سلفون بپوشانید اما در یخچال قرار ندهید ).

    ✅برای شکرک نزدن شهد :

    1) بهترین گزینه جوهرلیمو هستش میدونم زیاد ماده خوبی نیست ولی به مقدار خیلی کم استفاده میشه و ضرری به بدن نمیزنه

    2)نکته مهم دیگه اینه که در هنگام جوشیدن و قوام آمدن شهد نباید شکرک هایی که دور قابلمه جمع شده رو با قاشق وارد شهد (شربت) کنید همین امر هم باعث شکرک زدن میشه باید با یک دستمال تمیز و نمدار بلورهای شکر که دور دیواره قابلمه جمع میشه پاک کنید اینکار واقعا تاثیر عالی داره

    3) تا زمانیکه شکر در آب حل نشده مایع رو هم بزنید و بعد از حل شدن شکر دیگه نباید شهد هم بخوره این هم یکی دیگه از دلایل شکرک یا قندک زدن هستش

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان