خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی زبان گربه ویژه نوروز

    کره نرم شده در دمای اتاق 150 گرم یا روغن جامد 100 گرم

    پودر قند 100 گرم

    وانیل یک دوم ق چ

    تخم مرغ متوسط 2 عدد

    آرد گندم 130 گرم

    شکلات شیری 100 گرم

    پودر فندق یک چهارم پیمانه خرد شده

    شکر برای پاشیدن روی شیرینی ها 50 گرم

    فر را با دمای 150 درجه روشن کنید. سینی فر را چرب کرده و آرد پاشی کنید. آردهای اضافی را خالی کنید. کره و پودر قند را با هم زن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود. سپس وانیل و یک عدد تخم مرغ را نیز اضافه کرده حدود یک دقیقه بزنید تا تخم مرغ جذب مواد شود. تخم مرغ بعدی را نیز افزوده و یک دقیقه دیگر بزنید. در انتها آرد را نیز اضافه کرده و با دور کم هم زن بزنید تا مایه یک دست شود. یک قیف با سر ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر را آماده کرده مایه شیرینی را در قیف ریخته و لوله های باریک از آن را به طول 7 سانتی متر و به فاصله حدود 3 سانتی متری داخل سینی آماده بریزیدو به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده بپزید. پس از پخت یک سمت شیرینی های سرد شده را داخل شکلات ذوب شده فرو کرده و روی فویل قرار دهید. سپس کمی پودر فندق روی آنها بپاشید. میتوانید قبل از پخت روی شیرینی ها شکر پاشیده که در این صورت نیازی به تزیین با شکلات نیست

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان