خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پاناکوتای شکلاتی 

    دستپخت مهدیه 

    شیر: دو و نیم پیمانه

    خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته : 200 گرم

    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

    پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری

    شکر: یک سوم پیمانه

    شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه ( معمولا 100 گرم مورد نیاز است)

    طرز تهیه :

    مرحله 1 - پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

    مرحله 2 – به مابقی شیر یا خامه ( در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. شکلات رنده شده را اضافه کنید.

    مرحله 3 - مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب شود و دسر قهوه ای رنگ بشود، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

    مرحله 4 - پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات، سس یا میوه سرو نمائید.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان