خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     کوکی ابروبادی  ویژه نوروز

    صد گرم کره آب شده در دمای محیط

    + نصف لیوان و دو ق غ پودرقند + نصف لیوان پودر نشاسته ذرت

    + یک لیوان و دو ق غ  سرخالی آرد سفید

    + یک ق چ سرخالی وانیل

    + یک ق چ سرخالی بکینگ پود

    ر + یک تخم مرغ درشت

    ، همه را با دست مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید(اصلا ورز ندهید) اگر احساس کردید که مواد خیلی خشکه اصلا نگران نباشید کمی بیشتر مخلوط کنید خمیر به دست میاید ، خمیر را نصف کرده و به نصف آن یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید با دست ، سپس همه خمیرها را قلقلی ریز کرده اندازه فندق و بعد دوتا قلقلی سفید و دو تا قلقلی کاکائویی کف دست گذاشته و با هم یک قلقلی بزرگتر درست کنید و خوب گرد کنید تا با هم میکس بشن و از هم جدا نشن ، میتونید هر بار به حالت مختلفی گردشون کنید تا شکلهای خوشگلی به دست بیاد ، بعد کوکی هارو توی سینی فر چیده و توی فر که از ده دقیقه تا یک ربع قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع قرار بدهید . بعد از یک ربع فر رو خاموش کنید و اجازه بدین کوکی ها توی همون فر بمونه و سرد سرد بشه و بعد توی ظرف دربدار بچینید ، خیلی خوشمزست طعمش مثل های بای هست ولی بسی خوشمزه تر . درست کنید و لذت ببرید ، نوش جان/لیلا

    پی نوشت : نیازی به چرب کردن سینی فر و کاغذ روغنی نیست . 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان