بیسکوتی_ایتالیایی(با کرم)
کره سه چهارم پیمانه
پودر شکر دانه ریز نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 پیمانه
بیکینگ پودر سه چهارم ق چ
وانیل نصف ق چ
مواد لازم برای کرم
شکر دانه ریز 2 پیمانه
آب 2 ق غ
وانیل 2 ق چ
ترافل های رنگی برای تزیین
فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم می کنیم. کره را 30 ثانیه می زنیم تا نرم شود سپس شکر را اضافه کرده و می زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کرده بعد از آن آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم. تا خمیر به دست آید. از خمیر برداشته و روی سطح آرد پاشی شده رول می کنیم به ضخامت انگشت سپس برش زده و از وسط تا کرده و به آن پیچ می دهیم . اگر خمیر به دست می چسبید به آن آرد اضافه می کنیم. بیسکوتی ها را در سینی فر با فاصله از هم چیده و در فر به مدت 6 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کف آن طلایی شود قرار می دهیم. به مدت 2 دقیقه در سینی و بعد از آن در توری خنک می کنیم .
برای کرم شکر و آب و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید سپس بیسکوتی های خنک شده را داخل آن زده و با ترافل رنگی تزیین می کنیم.