خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بیسکوتی_ایتالیایی(با کرم)

     

    کره سه چهارم پیمانه

    پودر شکر دانه ریز نصف پیمانه

    شکر نصف پیمانه

    تخم مرغ 3 عدد

    آرد 3 پیمانه

    بیکینگ پودر سه چهارم ق چ

    وانیل نصف ق چ

    مواد لازم برای کرم

    شکر دانه ریز 2 پیمانه

    آب 2 ق غ

    وانیل 2 ق چ

    ترافل های رنگی برای تزیین

    فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم می کنیم. کره را 30 ثانیه می زنیم تا نرم شود سپس شکر را اضافه کرده و می زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کرده بعد از آن آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم. تا خمیر به دست آید. از خمیر برداشته و روی سطح آرد پاشی شده رول می کنیم به ضخامت انگشت سپس برش زده و از وسط تا کرده و به آن پیچ می دهیم . اگر خمیر به دست می چسبید به آن آرد اضافه می کنیم. بیسکوتی ها را در سینی فر با فاصله از هم چیده و در فر به مدت 6 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کف آن طلایی شود قرار می دهیم. به مدت 2 دقیقه در سینی و بعد از آن در توری خنک می کنیم .

    برای کرم شکر و آب و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید سپس بیسکوتی های خنک شده را داخل آن زده و با ترافل رنگی تزیین می کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان