برشتوک شکلاتی
آرد نخودچی ۱۸۰ گرم حدود ۱/۵ لیوان
روغن جامد ۹۰ گرم
پودرقند ۷۵ گرم
شکلات تخته ای به میزان لازم
پودر هل . گردوی خرد شده و دارچین به دلخواه
اگر می خواهیم برشتوک را در ظرفی مثل سینی باقلوا یا ظرف لبه دار بریزیم کف ظرف کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم . ارد را الک کرده و شروع به تفت دادن میکنیم . حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا جاییکه خامی ارد گرفته بشه . و کمی تیره بشه . روغن جامد را اضافه کرده حدود ۵ دقیقه هم میزنیم . حالا میتوانیم پودر هل و گردوی خرد شده را در صورت تمایل اضافه میکنیم . بعد پودر قند را اضافه میکنیم . یک کم گلوله گلوله میشه ولی نترسید خوب هم بزنید درست میشه 👈 اگر تفت دادن ارد کافی باشه . از روی حرارت برمیداریم و در این موقع که یکدست و نرم و لطیف شد در قالب میریزیم داغه داغ .. با پشت قاشق پهن میکنیم . زیاد نازک نباشه . میتونیم کمی دارچین هم روش الک کنیم . بعد میزاریم داخل یخچال حدود نیم ساعت بعد برش میزنیم . حدود سه سانت قطرش باشه .
اگر خواستیم برشتوک شکلاتی درست کنیم ابتدا شکلات را به روش بن ماری اب میکنیم . در همان ابتدای کار میتوانیم کره را به شکلات اضافه کنیم .
بعد شکلات اب شده را داخل قالب که از قبل چرب کرده ایم میریزیم .تا نیمه قالب شکلات میریزیم . حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا ببنده . وقتی به دست نچسبید مواد برشتوک را داغه داغ روی شکلات میریزیم . و فشار میدهیم . حتما باید داغ باشه تا به شکلات بچسبد . بعد حدود ۳۰ دقیقه میگذاریم تو یخچال . قالبهای سیلیکونی که برای شکلاته بسیار مناسب اینکاره ..