خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی_آلمانی

    🔴مواد لازم

    پودر قند 150 گرم 

    دو قاشق غذا خوری باز هم پودر قند (بطور مجزا از مقدار قبل )

    آب 1/2 لیوان 

    آرد 600 گرم 

    کره یا روغن جامد قنادی 300 گرم 

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری 

    تخم مرغ 2 عدد

    شیر 30 میلی لیتر 

    زعفران 1/2 قاشق چایخوری 

    پودر پسته -نارگیل -کنجد از هر کدام مقداری 

    مارمالاد از هر طعمی که دوست داشتید 

    عسل برای رومال 

    🔴طرز تهیه🔴 🍣

    1) زعفران و همون دوقاشق پودر قند و اب رو مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میزاریم تا شربت نسبتا غلیظی به دست بیاد (میزاریم کنار تا خنک بشه )

    2) کره یا روغن جامد قنادی رو همراه پودر قند با همزن برقی خوب هم میزنیم (کره یا روغن رو چند ساعت قبل در دمای معمولی قرار میدیم )

    3) شربت رو که درست کردیم به مواد اضافه میکنیم وباز با همزن میزنیم 

    4) تخم مرغها رو یکی یکی به مواد اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم دیگه نیازی به هم زن نیست 

    5) شیر و وانیل رو هم اضافه و مخلوط میکنیم 

    7) ارد رو که قبلا چند بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم کمی که سنگین شد بقیه کار رو با دست انجام میدیم باز ارد اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم ولی باید از انگشتان دست استفاده کنید نه کف دست انقدر ارد اضافه میکنیم که خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد و خمیر به دست نچسبه ( ممکنه از اون مقدار ارد بیشتر هم استفاده بشه)

    8) خمیر اماده شده رو نیم ساعت در یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه 

    9) روی میز کارمون رو آرد پاشی میکنیم  از خمیر برداریم  با وردنه به ارتفاع نیم سانت باز میکنیم و با قالب دلخواه قالب میزنیم از هر شکل دوتا برای یک شیرینی یکیشو ساده دومی رو سوراخ میزنیم با استفاده از ته ماسوره 

    10) توی سینی فر رو کاغذ رو غنی میندازیم شیرینی ها رو با کمی فاصله در سینی میچینیم  به مدت25-15دقیقه بسته به فر و فشار گاز متغیره ..در دمای 170 درجه در فری که 15 دقیقه قبل گرم کردیم قرار میدیم باید مراقب باشیم اینقدر که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد کافیه 

    11)حالا مارمالاد از هر طعمی که دوست داشتید استفاده میکنید من از البالو استفاده کردم ..روی اون شیرنی که سوراخ نیست مقداری میریزید بعد اون یکی که سوراخ داره رو با عسل رو مال میکنید در پودر پسته ..نارگیل یا  کنجد میزنید وروی اون یکی که مارمالاد داشت قرار میدید .

    🔴نکته🔴 🚦

     بهتره بجای کره یا روغن جامد نصف از کره و نصف از روغن جامد استفاده بشه 

     ارد از اون مقدار که گفته شده بیشتر استفاده میشه من حدود 8 قاشق بیشتر استفاده کردم

    نكته: طبق تجربه، دماي ١٦٠ درجه بامدت پخت ١٥ دقيقه، بهتر است.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان