خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی اسپریتز_فرانسه، ویژه نوروز

    کره 190 گرم

    پودر شکر 70 گرم

    نمک کمی

    وانیل نصف ق چ

    سفیده تخم مرغ 1عدد

    آرد 170 گرم

    نشاسته ذرت 30 گرم

    شکلات مذاب برای رویه

    بادام تفت داده شده خرد

    در کاسه ای کره و پودر شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ شود سپس وانیل و سفیده تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و مجددا با دور تند هم میزنیم . سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و یکدست ایجاد شود. روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.

    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کرده. خمیر را داخل قیف با ماسوره ستاره ای ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم به شکل زیگزاگ  میزنیم.

    شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شود در فر قرار داده سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند و در شکلات ذوب شده و بعد در بادام خرد شده می غلطانیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان