شیرینی اسپریتز_فرانسه، ویژه نوروز
کره 190 گرم
پودر شکر 70 گرم
نمک کمی
وانیل نصف ق چ
سفیده تخم مرغ 1عدد
آرد 170 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
شکلات مذاب برای رویه
بادام تفت داده شده خرد
در کاسه ای کره و پودر شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ شود سپس وانیل و سفیده تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و مجددا با دور تند هم میزنیم . سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و یکدست ایجاد شود. روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کرده. خمیر را داخل قیف با ماسوره ستاره ای ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم به شکل زیگزاگ میزنیم.
شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شود در فر قرار داده سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند و در شکلات ذوب شده و بعد در بادام خرد شده می غلطانیم.