خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه شیرینی کشمشی

     مواد لازم- تخم‌مرغ: ۲ عدد، کشمش: نصف لیوان، پودر قند: نصف لیوان، وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری، رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری، کره یا روغن جامد: نصف لیوان، آرد: یک لیوان.

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را بزنید تا کاملا پف کرده و از ظرف نریزد. پودر قند و کره را هم در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید که کرم رنگ شود. زرده‌ها و وانیل و رنده پوست پرتقال را هم به آن اضافه و مخلوط کنید.

    آرد را کم‌کم بریزید و آرام هم بزنید. کشمش را به مواد افزوده و با لیسک یا قاشق به آرامی سفیده تخم‌مرغ را اضافه کرده و از یک جهت دورانی مخلوط کنید. فر را از قبل گرم و سینی آن را کمی چرب کنید و از مواد آماده شده با رعایت فاصله، روی سینی فر بریزید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورید. پس از خنک شدن شیرینی‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف دردار بچینید تا خیلی خشک نشوند

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان