کیک هویج و زنجبیل
مواد لازم:
▪️ تخم مرغ کمی زده شده: ۴عدد
▪️ آرد: ۲پیمانه
▪️ شکر: یک و سه چهارم پیمانه
▪️ بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری
▪️ جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق مرباخوری
▪️ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪️ هویج رنده شده ریز: ۴پیمانه
▪️ روغن مایع: دو سوم پیمانه
▪️ آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
▪️ زنجبیل تازه رنده شده: ۲قاشق مرباخوری (یا پودر زنجبیل سه چهارم قاشق مرباخوری)
▪️ گردوی تفت داده و خرد شده: یک پیمانه
● طرز تهیه:
تخم مرغ ها را به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. ۲ قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ای، تخم مرغ، هویج، روغن، آب پرتقال و زنجبیل را مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید، سپس گردوها را به مواد بیفزایید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید.
کیک را پس از آماده و کمی سرد شدن، از قالب دربیاورید و روی سینی پنجره ای قرار دهید.
● برای تهیه روی کیک:
۲۰۰گرم پنیر خامه ای نرم، ۲قاشق غذاخوری خامه، یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و پودر قند به میزان کافی را با هم بزنید و کنار بگذارید. کیک را روی سینی مناسب قرار دهید؛ مقداری از مواد آماده را روی آن بمالید. سپس کیک دوم را روی کیک اول قرار دهید و بقیه مواد را روی آن بمالید و به دلخواه تزیین کنید.