خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۵/۴/۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کیک هویج و زنجبیل

     مواد لازم:
    ▪️ تخم مرغ کمی زده شده: ۴عدد
    ▪️ آرد: ۲پیمانه
    ▪️ شکر: یک و سه چهارم پیمانه
    ▪️ بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری
    ▪️ جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق مرباخوری
    ▪️ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
    ▪️ هویج رنده شده ریز: ۴پیمانه
    ▪️ روغن مایع: دو سوم پیمانه
    ▪️ آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
    ▪️ زنجبیل تازه رنده شده: ۲قاشق مرباخوری (یا پودر زنجبیل سه چهارم قاشق مرباخوری)
    ▪️ گردوی تفت داده و خرد شده: یک پیمانه
     
     
    ● طرز تهیه:
    تخم مرغ ها را به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. ۲ قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.
    آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ای، تخم مرغ، هویج، روغن، آب پرتقال و زنجبیل را مخلوط کنید.
    مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید، سپس گردوها را به مواد بیفزایید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید.
    کیک را پس از آماده و کمی سرد شدن، از قالب دربیاورید و روی سینی پنجره ای قرار دهید.
     
    ● برای تهیه روی کیک:
    ۲۰۰گرم پنیر خامه ای نرم، ۲قاشق غذاخوری خامه، یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و پودر قند به میزان کافی را با هم بزنید و کنار بگذارید. کیک را روی سینی مناسب قرار دهید؛ مقداری از مواد آماده را روی آن بمالید. سپس کیک دوم را روی کیک اول قرار دهید و بقیه مواد را روی آن بمالید و به دلخواه تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان