خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کیک فندق وشکلات تلخ

    موادلازم:

    آرد : ۲۷۵ گرم
    مارگارین: ۲۰۰ گرم
    شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
    شکر سفید: ۱۷۵ گرم
    تخم مرغ: ۵ عدد
    ماست چکیده: ۱۰۰ گرم
    آب گرم: ۱۲۵ میلی لیتر(نصف لیوان)
    پودر فندق تست شده: ۲۰۰ گرم
    روغن مایع: ۶۰ میلی لیتر
    بیکینگ پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
     
    روش تهیه:

    ۱. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته، شکر سفید، شکر قهوه‌ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب می‌زنیم تا پف کند.

    ۲. تخم‌مرغ ها را یکی‌‌یکی اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌ شدن با همزن برقی هم می‌زنیم. ماست را نیز اضافه می کنیم.

    ۳. آب ‌گرم را همراه آرد الک‌شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. پودر فندق تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شوند.

    ۴. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۳۰ سانتی‌متر ریخته و به‌ مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰‌درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

    ۵. ‌برای تزیین کیک از هر کرم یا خامه‌ای که باب سلیقه است استفاده می‌کنیم. من روی کیک را در این عکس با کرم گاناش تلخ (مخلوط مساوی خامه و شکلات) تزیین کرده و از دو کیک روی هم یعنی دو برابر مواد استفاده کرده‌ام.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان