كيك خرمالو
مواد لازم
تخم مرغ. ٣ عدد
شكر. ٣٠٠ گرم
ارد سفيد. ٣٠٠ گرم
خرمالو يك پيمانه ميكس شده
روغن مايع. يك پيمانه
بيكينگ پودر. ٢ق چ
جوش شيرين. نصف ق چ
نمك. نصف ق چ
مغز گردوى خرد شده. نصف پيمانه
طرز تهيه :
فر را با حرارت ١٨٥ درجه سانتى گراد روشن كنيد .
قالب مورد نظر را كه بهتر است از نوع ميان تهى باشد چرب كنيد وارد پاشى نماييد .
تخم مرغها را با همزن برقى خوب بزنيد وشكر را ارام ارام به ان اضافه كنيد تا كرم رنگ وكشدار شود روغن مايع را اضافه كرده وبعد از دو سه دور هم زدن دستگاه را خاموش كنيد
ارد را با بيكينگ پودر ونمك وجوش شيرين مخلوط كرده و روى مايه تخم مرغى الك كنيد وبا ليسك هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود .
در انتها پوره خرمالو وگردوى خرد شده را اضافه كنيد ومخلوط كنيد .
مايه را در قالب ريخته وبه مدت يك ساعت داخل فر گرم شده قرار دهيد
با خلال دندان كيك را تست كنيد تا از پخت ان مطمئن شويد
نوش جان