خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۵/۵/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نان شيرمال

    مواد لازم:

    آرد                  ٥تا٦ فنجان 

    روغن               ٢/٣ فنجان 

    زرده تخم مرغ       ٢ عدد

    شير                 ١ فنجان

    شكر             ٢/٣ فنجان

    مايه خمير          ١ ق س 

    نمك                   ١ ق چ 

    آب ولرم             به ميزان لازم 

    كنجد             كمى براى تزئين

    كره و شير        مقدارى براى رومال

    زنجبيل              در صورت تمايل ١ ق چ 

    🌺🌺🌺@ashpazima🍞🍞

    طرز تهيه:

    يك قاشق مرباخورى از شكر و مايه خمير را در شير گرم حل كنيد و كنار بگذاريد تا پف كند.

    آرد را در ظرف بزرگى بريزيد ، روغن ، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم افزوده و آب را به تدريج به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد . خمير نرم و لطيفى به دست مياد، خمير را ٥ دقيقه ورز دهيد و آنرا به ٦ قسمت مساوى تقسيم كنيد گلوله هاى خمير را به مدت يك ساعت استراحت دهيد . سپس فر را با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت و يا ١٨٥ درجه سانتى گراد گرم كنيد . گلوله هاى خمير را با وردنه كمى باز كنيد و روى سطح خمير را با قالب طرح بزنيد. كنجدو زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و روى سطح نانها بماليد نانها را در سينى فر چرب شده قرار دهيد و در طبقه وسط فر بپزيد تا روى نان طلايى شود. سينى را از فر خارج كرده و بعد از كمى سرد شدن روى نانها را كره مخلوط شده با شير بماليد تا نرم و براق شود.

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان