خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ‏‎

    شیرینی لانه پرنده

     

    مواد لازم برای 24 عدد: 

    340 گرم نارگیل درشت رنده شده

    2/3 فنجان شکر دانه ریز 

    6 قاشق غذاخوری آرد 

    ¼ قاشق چای خوری نمک 

    4 عدد سفیده تخم مرغ

    1 قاشق چای خوری وانیل 

    170 گرم شکلات 

    شکلات تخم مرغ 

    طرز تهیه:

    فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید

    نارگیل ، شکر ، آرد و نمک رو توی یک کاسه ی بزرگ بریزید

    سفیده تخم مرغ و وانیل رو به کمک همزن با دور متوسط بزنید و به مواد بالا اضافه کنید

    سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید و با یک قاشق از مواد با فاصله روی سینی بریزید و روی اون رو با قاشق کمی گود کنید

    مدت 20 دقیقه توی فر بزارید تا بپزه

    بعد از پخت شکلات رو ذوب کنید و وسط شیرینی ها بریزید و اوی اون رو با شکلات هایی که شکل تخم مرغ دارن تزیین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان