خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ‍ ‍ #پیراشکی
    #دونات

    مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

    شکر …….۸قاشق سوپخوری
    شیر ………۱/۲ پیمانه
    آب ولرم…….۱/۲ پیمانه
    روغن مایع …… ۲قاشق غدا خوری
    خمیر مایع……..۲قاشق غذاخوری
    کره ………….۱/۳پیمانه
    نمک …………خیلی کم
    تخم مرغ …….۲عدد
    آرد …….درحدی که بدست نچسبه

    مواد لازم کرم:
    شکر ………۱پیمانه سرخالی
    شیر……….۱و۱/۲پیمانه
    وانیل شکری…..۱قاشق چایخوری نشاسته ذرت………۱/۴پیمانه
    کره………. ۲قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    خمیر ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت ۲ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت ۲۰دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم. طرز تهیه کرم: شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . نوش جان …
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان