کیک لامینگتون
مواد لازم :
✅کره نرم شده : ۱۹۰ گرم
✅شکر : ۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم
✅وانیل : ۲ قاشق چایخوری
✅تخم مرغ : ۳ عدد
✅آرد : ۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم
✅شیر : ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
✅شکلات تلخ : ۲۲۰ گرم
✅خامه پرچرب : ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
✅پودر نارگیل : ۱ فنجان
طرز تهیه :
برای تهیه این کیک ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد. پس از پخت،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.