ASEMAN :
هلما :
دوستان گرامی سلام .
به یاری سبزتان نیازمندم
دوستان من کیک اسفنجی که درست میکنم که بعد خامه کشی کنم اصن طعم خوبی نداره و با اینکه کیک پخته ولی بازم طعم آرد خام میده چرا؟ برای از بین بردن این خامی باید چیکار کرد؟
وانیلتون خوب بوده هلما جان؟
بوی آرد تا بحال نشنیده بودم بوی تخم مرغ یه چیزی !!!!!!
حالا باید یا وانیل رو یه مارک دیگه بگیرم یا باید اسانس بگیرم .
جالبی کار اینجاست که من کیکایی که درست میکنم اصلا بوی تخم مرغ نمیده خدارو شکر .
به هر حال ممنونم آسمان جان از پاسخگوییت .