۱۹:۵۳ ۱۳۹۳/۹/۲۰
کشک و بادمجان
بادنجان سرخ شده + گوجه خرد شده + 1 حبه سیر + پیاز داغ داخل قابلمه ریخته با حرارت ملایم بجوشه تا آب گوجه ها تقریبا تموم بشه
کمی روغن روی حرارت بذار کمی زردچوبه اضافه کرده با شعله خیلی ملایم وقتی روغن گرم شد پودر نعنا خشک اضافه کن و سریع هم بزن و بعد شعله را خاموش کن تا نعنا نسوزه اینم نعنا داغ
میتونی بادنجونها رو میکس کنی با پودر گردو و نعنا داغ و کشک ساییده
یا اینکه بادنجونها رو درسته داخل ظرف بذاری و کشک و پودر گردو و نعنا داغ را روش بریزی میل کنی