http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">رولت مرغ و بروکلی
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 1
بروکلی را در آب جوش که مقداری نمک داشته به مدت 5 دقیقه می جوشانیم بعد از آماده شدن در زیر آب سرد قرار داده و در آبکش بماند تا آب اضافه خارج شود
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 2
سینه مرغ را در داخل پلاستیک کذاشته و میکوبیم تا جای که به صورت یک نواخت در بیاید
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 3
پلاستیک روی مرغ را برداشته و نمک و فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 4
پنیر را به قطعات کوچک خرد می کنیم و بر روی مرغ اضافه میکنیم
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 5
3/4 قاشق بروکلی به مرغ اضافه میکنیم
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 6
از پلاستیک باز شده روی مرغ برای رول کردن مرغ استفاده میکنیم
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 7
ابتدا و انتهای مرغ رول شده را با خلال دندان سوراخ کرده تا از بیرون ریختن مواد داخل جلوگیری کند
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 8
روغن را به تابه اضافه کرده و در حرارت کم سرخ میکنیم بهتر است هر طرف مرغ رول شده یک دقیقه سرخ شود
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 9
مرغ های رول شده را با روغن زیتون با استفاده از قلمو چرب میکنیم و در ظرف فر گذاشته و به مدت 30 دقیقه در حرارت 400 °F (200 °C) قرار میدهیم
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 10
حالا شیر را در همان تابه که مرغ سرخ شده می ریزیم و فلفل پودر سیر و نمک را اظافه میکنیم و به مقدار لازم رب اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه در شعله معمولی قرار میدهیم
http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 11
مرغ رول شده را بیرون آورده و مقداری سس را روش میریزیم . حالا قابل سرو است . نوش جان
مواد لازم
- http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">بروکلی1 عدد متوسط
- http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">سینه مرغ 4 عدد
- http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">پنیر خامه ای
- http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">روغن زیتون
- http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">125 میلی یا 1/2 لیوان شیر
- http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">رب به مقدار لازم
- فلفل سیاه - نمک - پودر سیر به مقدار لازم