خانه
122K

غذاهایی که سریع آماده میشن

  • ۲۰:۳۲   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نرگسی اسفناج


    مواد لازم:


    اسفناج                 نیم کیلو


    پیاز                      ۱ عدد


    سیر                     ۱ حبه


    تخم مرغ               ۲ تا ۳ عدد


    نمک و فلفل


    طرز تهیه:


    اسفناج ها رو کمی خرد کرده در ظرفی ریخته بگذارید با آب خودش بپزه و نرم بشه.( من اصولا اسفناج رو نه زیاد می پزم نه زیاد سرخ می کنم) پیاز و سیر رو خرد کرده در ماهیتابه بریزین و با روغن طلاییش کنین. الان دیگه وقتشه که اسفناج های پخته رو هم بهش اضافه کنین( اگه ظاهر غذا بیشتر از خواصش براتون مهمه می تونین اسفناج پخته رو در غذاساز بریزین که کاملا له بشه..من اینجوری دوست ندارم. اسفناج هرچه کمتر خرد بشه خواصش بیشتر حفظ میشه) و نمک و فلفل بزنین و مخلوطتون رو هم بزنین تا کمی اسفناج سرخ بشه. بعد هم تخم مرغها رو درسته توشون بشکنید.روی اونها هم کمی نمک و فلفل بریزین و بذارین سفیده ببنده. من زرده رو چون عسلی دوس دارم( به به) نمیذارم زیاد سفت بشه.



    در ظرف بکشید و با ماست نوش جان کنید 



    به به ....






  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان