خانه
59.2K

انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۰۸:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کاسنی

    دمنوش کاسنی 

    ✳️ کاسنی یک گیاه دارویی علفی و  یک ساله با ساقه های گرد و قطور، گل های آبی یا ارغوانی و برگ های سبز کم رنگ و یا پررنگ و تلخ است. گیاه کاسنی به آب و هوای خنک، آفتابی یا کمی سایه نیاز دارد و تحمل گرمای شدید تابستان را ندارد.

    ✳️ طبیعت: از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی سرد و تر دارد.

    ✳️ نام علمی:  ‎Cichorium intybus

    🌟 خواص: 🌟 

    ✅ به علت وجود انسولین طبیعی در گیاه کاسنی مصرف دمنوش آن اثر فوق العاده رضایت‌بخش در کسانی که قند و کلسترول خونشان زیاد است دارد. میزان قند خون را پایین می‌‌آورد و کلسترول را به حد اعتدال بر می‌‌گرداند.

    ✅ کاسنی عروق خونی و صفراوی داخل کبد را که در اثر پرخونی کبد مسدود یا نیمه مسدود شده بود باز می‌‌کند و از این راه بسیاری از عوارض و اختلالات را برطرف کرده و به سلولهای کبد اجازه می‌‌دهد که اعمال طبیعی خود را انجام دهند.

    ✅ کاسنی مقوی کبد است،

    ✅ دمنوش کاسنی به مقدار یک فنجان قبل از هر وعده غذا اثر مقوی بر معده داشته، اشتها را زیاد کرده و یبوست را رفع می نماید.

    ✅ کاسنی برطرف کننده عطش و حرارت درونی است.

    ✅ کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری، مؤثر است.

    🚨🚨موارد منع مصرف:

    از مصرف بیش از حد کاسنی در طی دوران حاملگی و شیردهی بایستی خودداری نمود.

    ✨ طرز تهیه:

    یک قاشق غذاخوری برگ گیاه کاسنی را در یک قوری چینی با آب ۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه 🕰 دم کنید. در صورت تمایل به شیرین کردن آن از عسل یا نبات استفاده کنید.

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان