دمنوش به خوشرنگ _و_خوش_عطر
این دمنوش خوش عطر و خوش طعم خوراک اعصاب و روان است و می تواند دوست خوبی برای قلب و معده شما هم باشد. درست کردنش هم وقت زیادی از شما نمی گیرد. کافیست به تازه را با رنده درشت خرد کنید و در یک سینی پهن کنید و به مدت دو روز روی شوفاژ قرار دهید. ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ داغ شود. به طوری که اگر قطره ای آب روی آن ریخت فورا تبخیر شود.
بعد خرده های به را داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق چوبی حسابی تفت دهید تا به ها قهوه ای شوند. از دود حاصل از این کار نترسید چون کاملا طبیعی است. حالا خلال های خشک شده به را در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند و بعد از در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. هنگام درست کردن این دمنوش هم چندقاشق به را به شکل چای به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. بعد از نوشیدن این دمنوش طبیعی که کار دست خودتان هم هست حسابی لذت ببرید.