خانه
58.7K

انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۱۷:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش به خوشرنگ _و_خوش_عطر

    این دمنوش خوش عطر و خوش طعم خوراک اعصاب و روان است و می تواند دوست خوبی برای قلب و معده شما هم باشد. درست کردنش هم وقت زیادی از شما نمی گیرد. کافیست به تازه را با رنده درشت خرد کنید و در یک سینی پهن کنید و به مدت دو روز روی شوفاژ قرار دهید. ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ داغ شود. به طوری که اگر قطره ای آب روی آن ریخت فورا تبخیر شود. 

    بعد خرده های به را داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق چوبی حسابی تفت دهید تا به ها قهوه ای شوند. از دود حاصل از این کار نترسید چون کاملا طبیعی است. حالا خلال های خشک شده به را در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند و بعد از در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. هنگام درست کردن این دمنوش هم چندقاشق به را به شکل چای به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. بعد از نوشیدن این دمنوش طبیعی که کار دست خودتان هم هست حسابی لذت ببرید.

    انواع دمنوش و خواص آنها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان