شکلات باونتی(مخصوصروز ولن تاین):
مواد لازم:
شکلات تلخ ........ 200 گرم
شیر عسلی کاراملی .......100 گرم
پودر نارگیل......100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکلات را خرد کرده و داخل ظرفی ریخته برای 30 ثانیه داخل ماکریوو گذاشته تا شکلات اب شود اگر بعد از 30 ثانیه هنوز ذوب نشده بود دوباره به مدت30 ثانیه دیگر بگذارید و بعد با قاشق ان را هم بزنید تا یکدست شود. قالب مخصوص شکلات راکنار دستتان بگذارید و با قلمو یی که به شکلات ذوب شده اغشته شده داخل و اطراف قالب را با شکلات پوشش دهید و برای یک دقیقه داخل فریزر گذاشته تا شکلات ببندد. در این حین فلینگ را اماده میکنیم . پودر نارگیل را داخل ظرفی ریخته و کم کم شیر عسلی را به ان اضافه میکنیم تا حدی که خمیری سفت مانند باشد و بتوان با دست به ان فرم داد. ممکن است تمام شیر عسلی استفاده نشود اما اگر فلینگ سفت بود میتوان کمی شیر عسلی و اگر شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کرد. از این مواد کمی در دست فرم داده و داخل قالب گذاشته و کمی با دست کمی مرتب میکنیم تا فرم قالب را به خود بگیرد و بعد روی ان شکلات ذوب شده میریزیم تا حدی که به لبه های قالب برسد و قالب را داخل فریزر میگذاریم به مدت 5 دقیقه وبعد براحتی از قالب جدا کرده ونوش جان میکنیم.
نکته:
گر قالب شکلات در دسترس نبود میتوان فلینگ داخل شکلات را روی فویل پهن کرده و داخل یخچال گذاشته تا کمی خودش را بگیرد بعد به اندازه دلخواه بریده و داخل شکلات ذوب شده انداخته وبه کمک چنگال شکلات اضافی ان را گرفته و روی کاغذ روغنی یا فویل گذاشته تا شکلات خودش را بگیرد.