خانه
342K

روز عشق ( ولنتاین / valentine)

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    avatar
    کاربر فعال|634 |788 پست
    پاناکوتا مخصوص ولنتاین:


    این دسر ایتالیایی با حال و هوای ولنتاین، از دست ندید.

    مواد لازم:

    خامه: 1 پیمانه

    شیر: یک سوم پیمانه

    شکر: دو سوم پیمانه

    ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری 

    وانیل: 1 قاشق مرباخوری

    ژله توت فرنگی: نصف بسته

    قالب سیلیکونی قلب 


    طرز تهیه :

    * اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.


    * بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .


    * خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.


    * بعد بزارید روی شعله خیلیکم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه. مثل تصویر پایین :

     *بعد از اینکه ژلاتین درشیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید.

     * قالب رو چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب بریزید، تقریبا یک سوم قلبها رو پر کنید .

    * حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.


    نکته:

    قبل از ریختن مایع داخل قالب یک سینی زیر قالب بزارید چون قالب های سیلیکونی انعطاف زیادی دارن.

    * نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه . زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه ژله بریزید

    * یه مقدار از ژله رو نگهدارید برای انتهای کار ... ( داخل قالب ، شکل قلب گود داریم که بعدا می خوایم با این ژله اونو پر کنیم)

    دوباره به یخچال انتقال بدید و بذارید ژله ببنده. من چون از ژله دکتر اوتکر   استفاده کردم 5 دقیقه گذاشتم ببنده اما ژله های ایرانی زمان بیشتری نیاز دارن.

    * حالا مقدار باقی مونده پاناکوتا رو روی ژله بریزید و دوباره بزارید تا ببنده. اینبار مدت بیشتری لازمه حدودا" 4-3 ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده.

    نکته:

     زمان بستن مواد داخل یخچال به دمای یخچالتون بستگی داره!

    * حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.

    نکته:
     یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.

    * الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال

    نکته :

     اگه توی این مدت ژله تون بسته شده باشه می تونید مجددا روی کتری قرار بدین تا شل بشه . البته حتما حواستون باشه که ژله سرد بشه بعد روی پاناکوتا بریزید.

    * دسر رو تزیین کنید و ساعات خوبی رو درکنار عزیزانتون بگذرونید.

    ویرایش شده توسط شبنم جون در تاریخ ۱۷/۱۱/۱۳۹۱   ۱۵:۲۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان