قالب سیلیکونی قلب
طرز تهیه :
* اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.
* بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .
*بعد از اینکه ژلاتین درشیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید.
* قالب رو چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب بریزید، تقریبا یک سوم قلبها رو پر کنید .
* حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.
نک
ته:قبل از ریختن مایع داخل قالب یک سینی زیر قالب بزارید چون قالب های سیلیکونی انعطاف زیادی دارن.
* نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه . زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه ژله بریزید
* یه مقدار از ژله رو نگهدارید برای انتهای کار ... ( داخل قالب ، شکل قلب گود داریم که بعدا می خوایم با این ژله اونو پر کنیم)
دوباره به یخچال انتقال بدید و بذارید ژله ببنده. من چون از ژله دکتر اوتکر استفاده کردم 5 دقیقه گذاشتم ببنده اما ژله های ایرانی زمان بیشتری نیاز دارن.
* حالا مقدار باقی مونده پاناکوتا رو روی ژله بریزید و دوباره بزارید تا ببنده. اینبار مدت بیشتری لازمه حدودا" 4-3 ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده.
نکته:
زمان بستن مواد داخل یخچال به دمای یخچالتون بستگی داره!
* حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.
نکته:
یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.
* الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال
نکته :
اگه توی این مدت ژله تون بسته شده باشه می تونید مجددا روی کتری قرار بدین تا شل بشه . البته حتما حواستون باشه که ژله سرد بشه بعد روی پاناکوتا بریزید.
* دسر رو تزیین کنید و ساعات خوبی رو درکنار عزیزانتون بگذرونید.