خانه
3.31K

این گیاه روده تان را جارو میکند !

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست

    این گیاه روده تان را جارو میکند!


    اسفناج از نظر داشتن ویتامین B 3 بسیار غنی است، بنابری این داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگرا است.

     دکتر نصیر دهقان پزشک و پژوهشگر طب سنتی گفت:پلاگرا یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین B 3 در بدن تولید می‌شود و نشانه‌های آن ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و به وجود آمدن لکه‌های قرمز روی بدن است.



    به گزارش باشگاه خبرنگاران، ضمناً در اسفناج مقدار زیادی آهن، ید، لسیتین، کلروفیل، کارتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک وجود دارد.

     

    خواص طبی اسفناج


    برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران، کمی سرد و تر است و برخی عقیده دارند که متعادل است، یعنی نه سرد و نه گرم است.

    •برگ اسفناج منبع غنی ویتامین C , B 3 , A و آهن و پتاسیم می‌باشد.

    •بدن را قلیایی می‌کند.

    •خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.

    •ورم روده‌ی کوچک را رفع می‌کند.

    • برای ورم ریه مفید است.

    • ملین است و یبوست را برطرف می‌کند.

    • برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است.

    • اسفناج به دلیل داشتن ماده‌ای به نام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می‌کند. این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می‌شود.

    •خوردن اسفناج در رفع تشنگی مؤثر است.

    • برای از بین بردن ورم و دردگلو مفید است.

    • برای رفع سرفه‌های خشک، برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.

    • آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است، مفید می‌باشد.

    •اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق و یا آب غوره بخورید، سردردهای ناشی از اختلال کیسه‌ی صفرا را برطرف می‌کند.

    •خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می‌کند، مخصوصاً در افرادی که مشروبات الکی و سیگار مصرف می‌کنند.

    وی افزود:تحقیقات دانشمندان نشان داده است که اسفناج در پیشگیری از سرطان روده‌ی بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم مؤثر است.

    •  اسفناج کلسترول خون را پایین می‌آورد.

    •بهترین دارو برای کسانی است که مبتلا به کم خونی هستند.

    •اسفناج مانند جارو، رودۀ بزرگ را تمیز می‌کند.

    • ترشحات لوزالمعده را افزایش می‌دهد.

    • اسفناج سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است.

    • اسفناج پخته برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار مؤثر است.

    • رماتیسم و نقرس را درمان می‌کند.

    •برای زیاد کردن شیر در مادران شیرده مؤثر است.

    •سابقاً نوعی شربت از اسفناج تهیه می‌شد که در معالجه‌ی خونریزی‌هاو کم خونی از آن استفاده می‌کردند.

    • تخم اسفناج ملین و خنک کننده است.

    •تخم اسفناج برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.

    •اسفناج تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد.

    •اسفناج چون دارای کلروفیل است، عضلات روده را تحریک و آسان می‌کند.

    دهقان در خصوص مضرات اسفناج تصریح کرد: اسفناج به علت داشتن اگزالات، برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌های کلیه و مثانه مناسب نیست. ضمناً آنهایی که سرد مزاج هستند، باید اسفناج را با ادویه‌‌ی گرم، نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان