خانه
leftPublish
leftPublish
3.33K

با آلوچه و ماهی خورش بپزید!

  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۳/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست




    • آلوچه 1پیمانه (برقانی)

    • رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

    • شكر 2 قاشق غذاخوری

    • رب انار 2 قاشق غذاخوری

    • نمك به میزان لازم

    • فلفل به میزان لازم

    • زردچوبه به میزان لازم

    • پیاز 1 عدد

    • روغن به میزان لازم

    • ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)

    • آب به میزان لازم

    • آرد به میزان لازم

    • سیر به میزان لازم

    • فلفل به میزان لازم

    • دارچین به میزان لازم










    طرز تهیه:




    1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.



    2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند.



    3. ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید.



    4. در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.



    نكات:



    1) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.



    2) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار كنید.



    3) در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده كرد.



    4) در صورت تمایل شكر را از مواد اولیه حذف كرده و به خورش ابلیمو اضافه كنید.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان