۱۰:۱۹ ۱۳۹۳/۱۱/۱۸
📀📀📀📀📀
دوستان عزيز يه روش براى سرخ كردن بادمجون كه روغن خيلى كمى لازم داره و بادمجوناى خوش رنگ و تردى سرخ ميشه :
به نسبت بادمجونا سفيده ى تخم مرغ (مثلا يه كيلو بادمجون معمولا يه سفيده بيشتر لازم نداره )
اول سفيده ى تخم مرغا رو تو يه ظرف كمى ميزنيم تا باز بشه بعد بادمجونا رو كه پوست كنديم و ابش رفته رو برميداريم دستمونو داخل سفيده ميزنيم و مقدار كمى به بادمجونا ميماليم و يكى يكى داخل روغنى كه داغ شده ميندازيم باورتون نميشه چقدر خوشمزه وترد ميشه وبا همون روغنى كه تو تابه ريختين كلى بادمجون ميشه سرخ كرد
ديگه بادمجونا روغن اضافه نميكشن وخيلى لذيذ ميشن يه بار امتحان كنيد .