۱۱:۱۹ ۱۳۹۳/۱۱/۲۰
1- اگر چند عدد برنج در جعبه شيريني خشک بريزيد، موجب ترد ماندن شيريني مي شود.
2- اگر تخم مرغ ها به شانه چسبيده باشد، بايد جعبه را کمي خيس کنيد. بر اثر اين کار تخم مرغ ها بدون شکستن از شانه جدا خواهد شد.
3- چانچه جسمي نوک تيز داخل سيب زميني فرو برده و سپس آن را داخل آب جوش بگذاريد، سيب زميني زودتر مي پزد و در حين پخت پوست آن نمي ترکد و گوشت آن متلاشي نمي شود.
4- براي اين که شير موقع جوشيدن سر نرود، قسمت بالاي ظرف را با کمي روغن يا کره چرب کنيد به اين ترتيب شير از آن بالاتر نمي رود.
5- وقتي مي خواهيد هر نوع کلمي را بپزيد، قبل از آن که در ظرف را بگذاريد، يک ورق نان خشک روي آن بگذاريد تا بوي کلم گرفته شود. پس از پخته شدن بايد نان را از روي کلم برداشت.
6- چنانچه عسل شکرک زده باشد، شيشه عسل را درون ظرفي از آب جوش بگذاريد که روي شعله ملايم گاز قرار دارد، به اين ترتيب شکرک آن ذوب مي شود.