سالاد اندونزی مناسب برای تمامی میهمانی هاست . سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .
آماده سازی : 20 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا
مناسب برای : جشن تولد
مواد لازم جهت تهیه سالاد اندونزی برای 5 نفر :
کلم سفید کوچک |
1 عدد |
هویج |
نیم کیلو گرم |
کشمش |
100 گرم |
گردو |
100 گرم |
سس مایونز |
1 قوطی کوچک |
سرکه سفید |
3 قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه و نمک |
به میزان لازم |
روغن مایع |
4 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه سالاد اندونزی :
تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم.
نکته در تهیه سالاد اندونزی:
سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .
طرز تهیه سالاد گرم سیب زمینی
این سالاد گرم ترکیبی از سیب زمینی های پخته شده و برگ گیاهان خوراکی و با طعم سرکه می باشد.
مواد لازم : برای 6 تا 8 نفر
سیب زمینی قرمز متوسط |
3 کیلو |
پیاز قرمز بزرگ و تقریبا خرد شده |
1 عدد |
روغن زیتون |
سه چهارم پیمانه |
سرکه قرمز |
نصف پیمانه |
جعفری تقریبا خرد شده |
یک سوم پیمانه |
پونه کوهی خرد شده |
یک چهارم پیمانه |
نمک و فلفل سیاه |
به اندازه ی لازم |
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را قطعه قطعه کرده و دور آن ها فویلی ببندید و به صورت کوره ای بگذارید تا پخته شوند که این کار حدودا 45 دقیقه طول خواهد کشید.
در نهایت آن ها را داخل ظرفی بریزید و سپس مواد دیگر از جمله پیاز، روغن زیتون ، سرکه ، جعفری ، پونه، نمک، و فلفل را در یک کاسه بریزید و آنها را کاملا با هم ترکیب کنید.
در آخر هم سیب زمینی های پخته شده و داغ را به محتویات ظرف اضافه کنید و این سالاد گرم سیب زمینی را میل کنید و لذت ببرید. |