علی حسینی، متخصص طب سنتی اظهار داشت: از دیدگاه طب سنتی آجیلهایی مناسب هستند که با پوست سختشان نگهداری شوند تا خواصشان حفظ شود.
به گزارش فارس، وی ادامه داد: برخی از خانوادهها این مغزها را از پوست خود جدا کرده و در فریزر نگهداری می کنند درحالی که در این صورت علاوه بر اینکه خواص آنها از بین می رود باعث تولید قارچ آفلاتوکسین میشود که بسیار خطرناک است.
این متخصص طب سنتی گفت: با وجود خواص مفید این مغزها باید مردم توجه کنند که در ایام نوروز و دید و بازدید از مصرف بالای آن خودداری کنند چون علاوه بر افزایش وزن باعث اختلال در سیستم گوارشی و درد معده میشود. بنابراین سقف مجاز خوردن آجیل و مغزها 10 عدد در روز است.
وی با اشاره به اینکه آجیل نباید بوی کهنگی بدهد، تصریح کرد: از طرفی مصرف آجیل خام بهتر از بوداده یا نمکی بودن آن است چون در آجیل خام ویتامینهایی مثل A و E از بین نمیرود.