سالاد استیک و سیب زمینی
مواد لازم برای 6 نفر:
روغن زیتون مولیناری 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی طلایی نصف شده یا به 4 قسمت تقسیم شده 1 کیلوگرم
گوشت کبابی خرد شده به قطر 5/2 سانتی متر 1 کیلو
کاهو 2 عدد
سس سالسا (به اندازه دستورالعمل)
پیازچه 5 عدد
طرز تهیه:
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس درون ظرف خود سیب زمینیها را قرار دهید تا برای 50 تا 60 دقیقه کباب شود. روی آن را 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک و فلفل بپاشید. پس از آن بگذارید تا خنک شود.
ضمناً 1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با قلمو روی استیکها بکشید. آنها را با نمک و فلفل چاشنی بزنید و برای 10 تا 12 دقیقه در حرارت 145 درجه فارنهایت کباب کنید و سپس برش بزنید.
کاهو را برش دهید به قسمتهای 5 سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید. سپس سس سالسا را آماده کنید.
کاهوها را روی بشقاب ها قرار داده و سپس سس سالسا را روی هر کدام ریخته و بعد سیب زمینی و پیازچه و استیک و گوجه فرنگیها.
سس سالسا: در یک کاسه نصف پیمانه جعفری خرد شده، 4/1 پیمانه روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، 1 قاشق چای خوری آویشن و 2 عدد سیر و نمک و فلفل را ترکیب کنید