سالاد لوبیا با نعنا و جعفری
مواد لازم برای 6 نفر:
روغن زیتون مولیناری 5 تا 6 قاشق سوپخوری
لوبیای سفید 250 تا 300 گرم
تخم مرغ پخته شده سفت 1 تا 2 عدد
نعناع و جعفری خرد شده 1 تا 2 قاشق سوپخوری
پیاز سفید متوسط 2 تا 3 عدد
زیتون سیاه 10 تا 12 عدد
نمک و فلفل بقدر کافی
برای سس:
سرکه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بقدر کافی
طرز تهیه:
بهتر است لوبیا را چند ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد. لوبیا را با مقداری آب و کمی نمک در ظرف مناسب با حرارت ملایم و دربسته می گذاریم کاملا بپزد ولی زیاد له نشود و فرم خود را از دست ندهد. روغن و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و لوبیا را در سس ریخته بهم می زنیم. تخم مرغ را پوست کنده قاچ می نمائیم. پیاز را پوست کنده می شوئیم و ظریف حلقه می بریم و حلقه ها را از هم جدا می نمائیم. سالاد را در ظرف گردی بشکل مخروط می ریزیم. زیتون را وسط لوبیا می ریزیم و با حلقه های پیاز و سبزی خرد کرده روی سالاد را تزئین می نمائیم و قاچ های تخم مرغ را دور سالاد می چینیم.