سالاد مرکبات و انار
مواد لازم:
روغن زیتون مولیناری 1 قاشق
پرتقال ۱ عدد فیله شده
گریپ فروت ۱ عدد فیله شده
لیمو ترش ۱ عدد
انار ۱ قاشق غذا خوری دون شده
کاهو ۴ ۵ برگ جوان
عسل ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
روش تهیه:
۱- اول پرتقال و گریپ فروت رو فیله کنید. روش فیله کردن رو توی پست موس کیک پرتقالی آموزش دادم
۲- حالا آب لیموترش رو بگیرید و با عسل و نمک و روغن زیتون مخلوط کنید.
۳- فیله های پرتقال و گریپ فروت، انار و سس لیمو و عسل رو با هم مخلوط کنید و روی کاهو ها که توی ظرف چیدید، بریزید.
به همین سادگی، به همین خوشمزگی