سبز_کردن_عدس
2-3 هفته قبل از عید داخل ظرف مقداری عدس بریزید و روی ان را با آب پر کنید و بگذارید چند روز در دمای اتاق بماند ؛ عدس آب را به خود جذب میکند ، هر روز چک کنید تا اگر آب عدس تمام شده بود باز هم به آن آب اضافه کنید ( عدس را در اب غرق نکنید بلکه اب را روی عدس ها اسپری کنید تا مرطوب بمانند ).
پس از چند روز یک دستمال پارچه ای را با اب نمدار کنید و روی عدس ها بگذارید سپس در جایی نزدیک پنجره که دارای هوای معتدلی است ( نه گرم و نه سرد ) قرار دهید.
هر روز عدس ها را با اب ابکشی کنید ( درون ظرف اب بریزید و خالی کنید تا عدس ها تازه بمانند ) ، روی دستمال را نیز هر روز با اسپری مرطوب کنید تا زمانیکه عدس ها جوانه بزنند.
پس از اینکه عدس ها جوانه زدند ان را به ظرف اصلی منتقل کنید ، پس از اینکه عدس ها کمی سبز شدند میتوانید دستمال را از روی ان بردارید ، سبزه را همچنان ابیاری کنید ( ابکشی و اسپری کردن اب ).
سبزه را در جایی قرار دهید که از نور مناسبی برخوردار است ، در این مدت نیز هر روز ظرف را نسبت به منبع نور اتاق بچرخانید تا سبزه ها یکدست رشد کنند.
نکته ها : اب عدس ها را هر روز تعویض کنید تا عدس ها خراب و پوسیده نشوند ، هیچوقت عدسها را به صورت لایه نازک در ظرف نریزید بلکه مقدار زیادی در ظرف بگذارید.