شیرینیهای توری شکلاتی این یک شیرینی ایتالیایی که به روش های مختلف میشه تهیه کرد و با سلیقه خودتان میتونید به صورت ساندویچی یعنی بین دو تا کوکی شکلات مالیده و روی هم قرار دهید و با شکلات و خشکبار های دلخواه روش رو بپوشانید. این شیرینی رو معمولا ایام کریسمس درست میکنند. من اینقدر اینا رو دوست دارم که هیچ ایامی برام مهم نیست. هرموقع هوس کردم میخرم یا درست میکنم. حالا شما اگه اینو دوست داشتید برای ایام عید درست کنید.
این بار من به این روش زیر درست کردم.
مواد لازم و طرز تهیه:
آرد ۲ ق غ
شکر حدودا ۸ ق غ
پوست پرتقال با کوچکترین صفحه رنده شده یا زست شده ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
پودر بادام حدودا ۱ پیمانه سر خالی یا ۱۰۰ گرم
خامه شیری حدودا ۱/۸ پیمانه،یا ۲ ق غ یا ۳۰ گرم
کره حدودا ۱/۴ پیمانه، یا ۲ ق غ ، یا ۶۰ گرم
مقداری شکلات آب شده به روش بن ماری
فر را از قبل با حرارت حدودا ۲۰۰ سانتیگراد یا حدودا ۴۰۰ فارنهایت روشن کنید.
کره را در ظرفی آب کرده سپس بقیه مواد فوق را به آن اضافه کرده.
سپس روی کاغذ شیرینی پزی یا سینی فر که شکل های دایره دارد از مواد فوق ۱ ق چ روی کاغذ شیرینی پزی با فاصله چیده سپس طبقه دوم از بالا داخل فر به مدت حدودا ۵ دقیقه میگذاریم تا شیرینی ها کف کرده و پهن شوند و رنگ آن طلایی یا مایل به قهوه ی شود.
بعد از پخت از فر خارج کرده و میگذریم تا کاملا خنک شوند. سپس آن ها را با شکلات آب کرده به سلیقه خودتان تزئین کنید. بعد از آن که با شکلات این شیرینی ها روتزئین کردید بگذارید تا شکلات ها دوباره سفت بشن و بعد سرو کنید.
حالا سعی میکنم در اولین فرصت با عکس های مراحل و گونه های متنوع براتون باز از این شیرینی های محبوبم براتون پست کنم.
نوش جانتان،
منیژه