خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شیرینی تـــر میوه ای

    مواد لازم :
     آرد : 12 قاشق غذا خوری
     شکر : 8 قاشق غذا خوری
     بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
     تخم مرغ : 7 عدد
     وانیل : 1 قاشق چای خوری
     
    مواد وسط کیک :
     خامه : 1 و نیم پیمانه
    اسانس یا وانیل : خیلی کم
     شکر : به اندازه دلخواه
     میوه تازه یا کمپوت : به اندازه دلخواه
     پودر ژله : 2 قاشق غذاخوری
     آب میوه یا شربت میوه یا مارمالاد یا کمپوت هر میوه ای که دوست دارین

     طرز تهیه
     
    فر را روشن میکنیم تا گرم شود
    سفیده و زرده ها را از هم جدا کرده
    آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده
     سفیده ها را با همزن برقی کاملا تمیز و خشک با دور تند هم زده تا کاملا سفید و سفت و فرم دار شود و از ظرف که برگردانده شود نریزد
     زرده های تخم مرغ را با همزن برقی با دور تند خوب هم زده سپس شکر و وانیل ( حتی 1 قاشق دارچین یا اسانس ) را اضافه کرده و اینقدر هم زده تا تا رنگش سفید شود و کشدار
     آرد و بکینگ پودر را به مخلوط زرده ها اضافه کرده کم کم هم زده و آرام مواد را خوب مخلوط کنید
    سفیده های فرم گرفته را آرام به مواد خمیر کیک اضافه کرده و دورانی با لیسک بدون همزن از یک طرف و دورانی هم زده زیاد مخلوط نکنید تا پف سفیده نخوابد
    ته قالب ( 31* 31 ) کاغذ روغنی بزارید
    خمیر کیک را در قالب کیک ریخته و در فر‌ که از قبل با حرارت 350 درجه فرینهایت روشن شده به مدت 35 الی 40 دقیقه گذاشته تا بپزد
     بعد پخت کیک داخل یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود
     پودر ژله را با کمی آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار داده تا حل شود و بزارین کنار تا خنک شه کمی
     وقتی که کیک کاملا سرد شد به 2 یا 3 قسمت برش زده
     آبمیوه را با اسپری یا شربت میوه یا مربا رقیق شده یا کمپوت را با قلمو روی کیک مالیده تا حدی که برش‌های کیک کمی خیس شوند این به تر بودن کیک کمک میکنه ولی زیاد نریزین خمیر شه
     سپس خامه، اسانس وانیل و شکر را با همزن برقی همزده تا فرم بگیرد، سپس با میوه مخلوط کرده
     خامه فرم گرفته را روی لایه اول که تر کردیم پخش کرده
    لایه دوم را به روی لایه اول قرار داده و خامه بدون میوه را روش پخش کنید
     دوباره لایه سوم رو بزارید و باز خامه بمالید
     حالا کیک را توی یخچال گذاشته تا کمی خودشو بگیره
     لیوان آب داغی کنار دست قرار داده.چاقوی اره ای
    نکته :
     تاکید میکنم چاقو دندانه دار باشه و تیز باشه چون با چاقو معمولی موقع برش کیک از هم میپاشه
     چاقو اره ای را در آب داغ زده ،با دستما سریع خشک میکنیم و به دلخواه شروع به برش دادن نان شیرینی میکنیم.هر برش را به دلخواه تزیین کنید.
     کیک را به اندازه دلخواه برش زده و با سلیقه خودتون تزیین کنید.
    هر میوه ای که دوست دارین را داخل ژله ای که درست کردیم زده بعد بزارید روی کیک تا میوه های روی شیرینی ها برق بزنه
    سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده
     این کیک هرچی بیشتر در یخچال بمونه حالت تری بیشتری داره
     نوش جان
     سرآشپز

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان