خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     گز
     
    50 گزم پسته
     
    ½ پیمانه شکر
     
    ¼ پیمانه گلاب
     
    ¼ پیمانه کلوگز (بادکا )
     
    1 عدد سفیده تخم مرغ
     
    مقداری آرد
     
    طرز تهیه
     
    شکر و گلاب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی شعله تا ذرات شکر حل بشه و جوش بخورد
    کلوگزرو اضافه کن و بذار تا بجوشد .در همین زمان سفیده ها رو خوب بزنید تا سفت و برفی شود.
     
    حالا مایع رو چک کنید .یک قطره از مایع رو بذارید بین دو انگشتتون اگر بین دو تا انگشت نخ نخی از مایع بود شربت گز آماده است.
     
     اندازه یک ملاقه از مایع رو کم کم بریزید داخل سفیده و کمی هم بزنید تا سفیده گرم شود.
     
    مایع رو از روی شعله برداریدو سفیده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا یک‌دست و غلیظ شود .ظرف رو بگذازید روی حرارت و با همزن روی گاز مایع رو هم بزنید در حدی که مایع کمی سفت شود.
     
    حالا هم زن رو خاموش کن و با یک لیسک به صورت پارویی مخلوط رو هم بزنید.
     
    برای تست
     
    مقداری یخ داخل یک ظرف بریزید و یک کاسه روی یخها بگذارید مقدار کمی از مایع گز رو داخل کاسه بریز تا سریع سرد شود.
     
    مایع رو داخل دست گلوله کنید.
     
    اگر به دست نچسبید اماده هست.
     
    مایع رو از روی شعله بردارید
     
    و مغزپسته ها را  به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
     
    .داخل یک سینی آرد بریزید و مخلوط رو روی آرد بریزید از مخلوط به هر اندازه ای که میخواهید بردارید و داخل آرد بزنید. و هر شکلی که میخواهید درست کنید.


    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان