طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید: آرد برنج، پودر قند، هل و سياه دانه از مواد اصلي اين شيريني خوشمزه هستند. مواد لازم: آرد برنج نرم نيم كيلو / گلاب يك سوم پيمانه/ پودر قند نرم صدو هفتاد و پنج گرم / تخممرغ يك عدد / روغن جامد دویست و پنجاه گرم / هل كوبيده كمي / سياه دانه كمي / طرز تهيه: • پودر قند، روغن جامد و زرده تخممرغ را با هم مخلوط كرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنيد تا كاملا نرم شود. • سفيده تخممرغ را با همزن خوب هم زنيد طوري كه سفت و سفيد شود و از ظرف نريزد. • سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نيز اضافه كنيد. • پس از اينكه مواد فوق را كاملا با هم مخلوط كرديد، آرد برنج را به آن اضافه كنيد. • روي خمير را با كيسه فريزر بپوشانيد و بگذاريد تا دو ساعت بماند. • يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده، خمير را روي آن بگذاريد. • يك عدد كاغذ روغني را نيز بر روي خمير قرار داده، و خمير زير آن را با وردنه به قطر نيم سانتيمتر باز كنيد. • سپس خمير را به اشكال مورد نظر قالب زنيد. • اگر مايل باشيد با دست و بدون قالب به خمير شكل دهيد، خمير را به صورت گلولههاي كوچكي درآورده و در دست كمي پهن كنيد و با وسيلهاي استوانهاي روي آن نقش بياندازيد. • يك برگ كاغذ روغني در سيني فر قرار داده، سپس شيرينيها را درون آن بچينيد. • روي شيرينيها مقداري پودر پسته و سياه دانه بريزيد. • شيرينيها را روي دماي صدو پنجاه درجه سانتيگراد به مدت پانزده الی بیست دقيقه حرارت دهيد