خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     طرز تهیه شیرینی نارگیلی
     مواد لازم:  سفيده تخم‌مرغ چهار عدد بزرگ /  شكر‌ يك پيمانه / پودر وانيل يك قاشق چاي‌خوري / آرد نصف پيمانه /  پودر نارگيل دو و نیم پيمانه  طرز تهيه: • در يك ظرف استيل، سفيده تخم‌مرغ، ‌شكر و نمك را بريزيد و ظرف را روي قابلمه آب در حال جوش قرار دهيد و مواد داخل ظرف استيل را هم بزنيد. • وقتي مخلوط گرم شد،‌ آن را از روي حرارت برداشته، پودر وانيل، آرد و پودر نارگيل را درون آن بريزيد. • درب ظرف حاوي مخلوط را بگذاريد و حدود يك ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد. • فر را روي دماي سیصد و بیست و پنج درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد. • روي سيني فر، ‌كاغذ مخصوص شيريني‌پزي را قرار دهيد و به اندازه يك قاشق، يك قاشق از خمير برداشته و با فاصله از هم، آن‌ها را روي كاغذ مخصوص،‌ بچينيد. • آن‌ها را به اندازه پانزده الی بیست دقيقه يا تا زماني‌كه طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد. • سيني را از فر خارج كرده، در همان جايي كه قرار دارند به مدت ده دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان