طرز تهیه شیرینی نارگیلی مواد لازم: سفيده تخممرغ چهار عدد بزرگ / شكر يك پيمانه / پودر وانيل يك قاشق چايخوري / آرد نصف پيمانه / پودر نارگيل دو و نیم پيمانه طرز تهيه: • در يك ظرف استيل، سفيده تخممرغ، شكر و نمك را بريزيد و ظرف را روي قابلمه آب در حال جوش قرار دهيد و مواد داخل ظرف استيل را هم بزنيد. • وقتي مخلوط گرم شد، آن را از روي حرارت برداشته، پودر وانيل، آرد و پودر نارگيل را درون آن بريزيد. • درب ظرف حاوي مخلوط را بگذاريد و حدود يك ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد. • فر را روي دماي سیصد و بیست و پنج درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد. • روي سيني فر، كاغذ مخصوص شيرينيپزي را قرار دهيد و به اندازه يك قاشق، يك قاشق از خمير برداشته و با فاصله از هم، آنها را روي كاغذ مخصوص، بچينيد. • آنها را به اندازه پانزده الی بیست دقيقه يا تا زمانيكه طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد. • سيني را از فر خارج كرده، در همان جايي كه قرار دارند به مدت ده دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند