ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺧﺸﮏ ﺩﻭ ﺭﻧﮓ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺷﻜﺮ 150 ﮔﺮﻡ
ﻛﺮﻩ 300 ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩ
ﻭﺍﻧﻴﻞ 4/1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻱ
ﺁﺭﺩ 450 ﮔﺮﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ :
ﺷﻜﺮ، ﻛﺮﻩ، ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻭﺍﻧﻴﻞ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﻲ ﺑﺰﻧﻴﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﻛﻢ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍﺩﺭ ﺣﺪ ﺗﺮﻛﻴﺐ ﺷﺪﻥ ﻣﻮﺍﺩ، ﻭﺭﺯ ﺩﻫﻴﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻛﻴﺴﻪ ﻧﺎﻳﻠﻮﻧﻲ ﺣﺪﺍﻗﻞ 30 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﻫﻴﺪ. ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺩﻭ ﺭﻧﮓ ﺧﻤﻴﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻛﺎﻓﻲ ﺍﺳﺖ 3 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﻱ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﻛﻢ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﻱ ﭘﻮﺩﺭ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮﻱ ﺍﻟﻚ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﻴﺮ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﻱ ﺳﻄﺢ ﺁﺭﺩﭘﺎﺷﻲ ﺷﺪﻩ، ﻛﻤﻲ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﻴﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ 3 ﻣﻴﻠﻲ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻴﺪ. ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﺧﻤﻴﺮ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮﻳﻲ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺎﺯ ﻣﻲ ﮐﻨﻴﻢ. ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺧﻤﻴﺮ ﺯﻳﺮﻳﻦ ﺣﺪﻭﺩ ﻳﮏ ﺳﺎﻧﺖ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻃﺮﻑ ﺟﺎﻱ ﺧﺎﻟﻲ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﻭ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﻭﻱ ﻫﻢ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻗﺖ ﺭﻭﻝ ﻛﻨﻴﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺣﺪﻭﺩ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﻱ ﺗﻴﺰ ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻫﺎﻱ ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻧﺘﻲ ﺑﺮﺵ ﺩﻫﻴﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺮﺵ ﺧﻤﻴﺮ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻴﻨﻲ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 20 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 170 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ ﺑﭙﺰﻳﺪ. ﺩﻗﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻓﺮ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ (. ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﺍﻱ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻳﮏ ﺳﺎﻧﺖ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻛﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ. ) ﻃﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺩﻭ ﺭﻧﮓ ﻣﺘﻀﺎﺩ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﻴﺮﺩ (. ﺳﭙﺲ ﺭﻭﻱ ﻻﻳﻪ ﺯﻳﺮﻳﻦ ﺭﻧﮓ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﻋﻜﺲ، ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻃﺮﻳﻖ ﺧﻤﻴﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺧﻤﻴﺮ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺳﺮﻣﺎﻱ ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺩﻩ، ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻴﻨﻲ ﻓﺮ ﭼﻴﺪﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ. ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺧﻤﻴﺮ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﭘﺎﻳﻪ ﺍﺻﻠﻲ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﺎﻱ ﺧﺸﻚ ﺑﺎ ﻃﻌﻢ ﻭ ﺗﺰﺋﻴﻦ ﻫﺎﻱ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ. ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﻳﻦ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺭﺩﺍﺭ ﻭ ﺟﺎﻱ ﺧﻨﻚ ﻧﮕﺎﻫﺪﺍﺷﺖ. ﻫﻤﻴﻦ ﻃﻮﺭ ﺧﻤﻴﺮ ﺍﻳﻦ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﻳﺰﺭ ﻗﺎﺑﻞ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺍﺳﺖ.