تارت آلبالو یه شیرینی خوشمزه و زیبا
مواد لازم:
آرد سفید ۵ لیوان (لیوان آرکوروک دسته دار)
شکر ۱.۵ لیوان پر
کره ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری پر
برای مواد روی تارت:
۳۰۰ گرم آلبالو که هسته اش را گرفته باشیم
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ ق مربا خوری آرد ذرت یا نشاسته
طرز تهیه:
آلبالو ها را هسته می گیریم و با شکرو نشاسته می گذاریم روی اجاق تا کمی بجوشدو شکر و نشاسته حل شود. (اگر آلبالو نداشتید می توانید از مربای آلبالو هم استفاده کنید ولی با آلبالوی تازه خوشمزه تر هست). آلبالو را کنار می گذاریم.
شکر و کره را خوب می زنیم بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم. بعد بیکینگ پودر را در آرد الک کرده و آرد را هم الک می کنیم و کم کم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و خوب با همزن می زنیم تا حدی که مایع تقریبا سفت می شود و می توان با دست هم فرمش داد (به سفتی مایه کتلت) بعد قالب را که ترجیحا باید مسطح باشد چرب می کنیم و یک مشت از مایه را کنار می گذاریم.
مایه را در قالب ریخته و صاف می کنیم بعد آلبالو ها را رویش می ریزیم. اون یک مشت مایه را هم با دست لوله لوله دراز می کنیم و بصورت ضربدری روی آلبالو ها می گذاریم (می توانیم توی قیف هم بریزیم و اینکار را انجام دهیم) یا با میوه روی تارت را تزیین کنید مانند شکل که بعد پخت تارت با میوه ها با شهد میوه ( شربت میوه جهت براق شدن میوه ها )تزیین میشود
بعد تارت را توی فر ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت می گذاریم. (نکته اینکه من قبلا توی فر های معمولی با این مدت می گذاشتم الان چون فرم از این کوچک های تو کار هست، یکمی داشت زیر تارت می سوخت فکر کنم بخاطر کوچک بودن محفظه فر، حرارت داخلی اش بیشتر از حد شده بود. بعدش مجبور شدم حرارت را آوردم روی ۱۸۵ و مدت بیشتری تارت را توی فر گذاشتم تقریبا شد یکساعت و نیم)