خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی ملکه بادام

     مواد اولیه :
     
    آرد سفید 300 گرم
     پودر قند 125 گرم
     تخم‌مرغ 2 عدد
     روغن 150 گرم یا کره 175 گرم
     بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
     خامه صبحانه 50 گرم
     شیر 1 استکان ( 75 گرم )
    هل مقداری
     
    مواد رویه :
     
    عسل 150 گرم
    شکر 75 گرم
     کره 75 گرم
     خامه صبحانه 75 گرم
     خلال بادام 500 گرم ( سلیقه ای میشه کم و زیادش کرد)
     

    طرز تهیه :
     
    پودر قند و کره را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد . بعد خامه و شیر در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواخت و لطیفی به دست آيد.
     
    کف سيني را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت پهن کنيد . سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. (خمیر نیم پز شده )
     
    مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد (بدون خلال بادام ) . بعد مواد قابلمه ( مواد رویه ) را روي خمير نیمه پز شده بريزيد و آخرسر خلال های بادام را روی آن پهن کنید و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد.
     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان