شیرینی کشمشی
مواد لازم
آرد: 150 گرم
روغن جامد: 100 گرم
کشمش: 80 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
پودر شکر: 150 گرم
وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله 1 - کره، وانیل و پودر قند را به کمک همزن با یکدیگر خوب زده تا سبک شود، سپس تخم مرغ ها رادانه دانه افزوده و هم بزنید.
مرحله 2 - آرد الک شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کشمش ها را که شسته و خشک شده در کمی آرد غلطانده، آرد اضافی آنرا گرفته و به مخلوط افزوده و هم بزنید.
مرحله 3 - مواد را به کمک قیف با ماسوره ساده روی سینی فر که کاغذ انداخته اید با فاصله قرار داده و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا زمانیکه دور شیرینی طلائی شود.
نکات
خمیر این شیرینی را نباید خیلی هم زد تا کیفیت خودش را از دست ندهد.
اگر مایل هستید شیرینی شما نرم تر باشد بایستی مقدار آرد را تا 180 گرم بیشتر کنید.
اگر مایل هستید شیرینی شما بیسکوئیتی و خشک تر باشد بایستی مقدار روغن را تا 150 گرم افزایش دهید.
شیرینی کشمشی نیز از نمونه شیرینی های خوشمزه می باشد. در صورتیکه آرد شیرینی را زیادتر کنید، شیرینی نرم تر و اگر مقدار کره را بشتر کنید، بیسکوئیتی و خشک تر خواهد شد.