خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی قطاب

    مواد لازم برای خمیر قطاب:

    زرده تخم مرغ دو عدد
    پودر قند 1 قاشق غذاخوری
     ماست نصف پیمانه (100گرم)
    روغن جامد یا کره نصف پیمانه (100گرم)
    پیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
     آرد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد (حدود 150 گرم)
     


    مواد لازم برای داخل قطاب:

    پودر بادام 250 گرم
     پودر قند 120 گرم
     هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری
     


    طرز تهیه خمیر:

    زرده تخم‌مرغ، ماست ، روغن و پیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بعد آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به ‌صورتی در بیاید که به‌دست نچسبد؛ولی زیاد هم سفت نشود و حالت کشدارش را از دست ندهد.سپس خمیر را مدت 2 ساعت کنار بگذارید و استراحت دهید تا به اصطلاح ور بیاید.
     


    مواد داخل قطاب:

    بادام و پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید

    از خمیری که درست کرده بودید گلوله ای به اندازه یک پرتقال بردارید. کمی آرد روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر تقریباً نیم سانت باز کنید.سپس با دهانه استکان یا قالب دایره هایی روی خمیر درآورید و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قندی که درست کرده ایدبگذارید .
    سپس لبه های خمیر را روی هم بیاورید و اطراف آن را به‌هم بچسبانید و با دست چین بدهید. بقیه قطاب ها را به همین صورت آماده کنید.
     
    قطاب‌ها را می‌توانید هم در روغن سرخ کنید و هم درون فر (قطاب هایی که داخل فر درست می شود رژیمی هستند )بگذارید.
    برای سرخ کردن قطاب ها باید یک ظرف گود را با روغن فراوان داغ کنید و قطاب ها را داخل آن سرخ کنید.
     
    اگر هم خواستید از فر استفاده کنید، آنها را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید.بعد از سرد شدن قطاب ها، آنها را در پودر قندبغلتانید.
     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان