خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #شیرینی_نخودچی 

    مواد لازم:

    آرد نخود نیم کیلو

    پودر قند 200گرم

    روغن جامد 250گرم

    آرد برنج 25گرم

    زرده تخم مرغ1 عدد

    پودر هل تازه یک دوم قاشق سوپ خوری

    طرز تهيه:

    ابتدا روغن را در ظرفی ریخته

    پودرقند را اضافه میکنیم

    پودرهل را نیز اضاف میکنیم

    باهمزن بمدت 5دقیقه میزنیم

    سپس زرده را اضافه کرذه

    مجدد یک دقیقه میزنیم

    بعد ارد برنج را اضافه میکنیم

    و آرد نخود را اضافه میکنیم

    با دست مخلوط میکنیم تا بخورد هم بروند

    درابتدا خمیر ترد و پودر بنظر میاد که با ورز دادن خمیر مسنجمی میشه

    خمیر را در نایلون گذاشته بمدت 1 روز یا بیشتر استراحت میدیم

    استراحت خارج از یخچال و تو یه محیط سرد باید باشه

    خمیرو از نایلون در میارم ورز میدیم و باانگشتا تو یه سطح صاف بقطر 1سانت بازش میکنم باکف دست روش میکشیم که رد انگشتا نمونه

    قالبو تو ارد بزنج میزنیم که به خمیر نخودی نچسبه

    از کنار خمیر شرو به قالب زذن میکنیم

    با خودقالی بلند میکنیم و تو سینی فر میذاریم

    کل خمیرو بهمین شکل قالب میزنیم

    و بعد با تخم خرفه یا پودر پسته یا خلال پسته یا زعفرون غلیظ تزیین میکنیم

    بعد میفرستیمش تو فر 180 درجه

    زمانشم تو فرهای مختلف متفاوته تو فر من کمتر از ده دقیقه آماده شد

    دقت کنین زیرش ک طلایی شد شیرینی پخته س و باید خارج بشه

    نکته مهم اینکه شیرینی تا داغه اصلا نباید بهش دست زد چون پودر میشه بعد که خنک شد اهسته تو ظرف بچینین چندساعت تو یخچال بذارین تا کاملا خودشو بگیر 

    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان