خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شيريني با كرم و بادام سوخته:

    آرد: ١٥٠ گرم

    پودر شكر: ٥٠ گرم 

    بادام پودر شده : ٧٥ گرم

    كره : ٧٥ گرم 

    زرده تخم مرغ : يك عدد

    وانيل: ١/٤ قاشق چاي خوري

    بادام سوخته پودر شده : ١٠٠ گرم

    مواد لازم براي كرم:

    پودر شكر : ١٥٠ گرم

    كره : ٧٥ گرم

    وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري

    آرد ، پودر شكر ، پودر بادام و كره رو با هم مخلوط مي كنيم و ورز ميديم ، زرده و وانيل رو اضافه مي كنيم و به ورز دادن ادامه ميديم تا زمانيكه خمير به دست نچسبه ....

    خميرو نازك پهن مي كنيم و با كاترهاي دلخواه قالب مي زنيم ، شيريني رو در فر ١٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه مي پزيم ...بعد از پخت از فر خارج مي كنيم و ميذاريم تا خنك بشه.....

    براي كرم وسط شيريني :

    پودر شكر ، وانيل و كره رو هم ميزنيم تا كرم سفيدي به دست بياد ، اين كرم رو بين دو عدد شيريني ميذاريم و فشار ميديم تا لبه هاي شيريني هم به كرم آغشته بشه و بعد در پودر بادام سوخته مي زنيم و روي اونارو با پودر پسته تزيين مي كنيم ....

    دوستان ، من بار اولي بود كه درست كردم .

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان