شیرینی نون چرخی قزوین مخصوص عید
مواد لازم:
ارد برنج واله.....375گرم
ارد سفید.......375گرم
روغن جامد 375گرم...بیشتر روغن صاف قنادی یکمی جامد...من صد گرم جامد لادن طلایی ریختم بقیه رو لادن پنجاه
پودر قند 190گرم
ماست...1/2پیمانه
جوش شیرین 1ق چ
زرده تخم مرغ 3عدد
هل 1ق س
گلاب 2ق س
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه :
اول روغن صاف و جامد را قاطی میکنیم و یکدور با همزن میزنیم تا باز شود.روغن +پودر قندر را حداقل ده دقیقه بزنید هرچه بیشتر بزنید شیرینی پوک تر و بهتر میشود.ماست و جوش شیرین را مخلوط و کنار بگذارید.
بعد زرده ها رااضافه کرده و چهار دقیقه بزنید.بعد پودر هل و گلاب را اضافه میکنیم و میزنیم.بعد ماست را اضافه میکنیم و فقط یکدقیقه میزنیم و همزن را کنار میگذاریم.ارد برنج و ارد سفید را که چند بار الک کردیم مخلوط میکنیم و یکباره اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم اصلا نباید ورز دهیم.بمدت دوازده ساعت خمیر را در یخچال استراحت میدهیم.و بعد در چرخ گوشت میریزین و با فشار قالب میزنیم..ودر سینی میگذاریم و به اندازه دلخواه برش میزنیم و در سینی فر (چرب شدن یا کاغذروغنی نمیخواد) و شیار وسط را با پودر پسته پر میکنیم.در فر 180بمدت پانزده دقیقه میپزیم. تا زمانیکه دور شیرینی ها برشته شود.بهتر است در تابه های باقلوا که ارتفاع دارد بپزیم.نکته اینکه کنار فر بمونید چون ممکنه خیلی زودار بپزه..من با اختلاف یکی دو دقیقه سینی هام تفاوت زمان داشتند.